Geld lenen zonder inkomen aanvragen

Geld lenen zonder inkomen aanvragen is mogelijk via een flitskrediet! Dit is een relatief nieuw soort lening, waarbij weinig vragen worden gesteld. Deze leningen zorgen dat leningen voor iedereen mogelijk blijft, waardoor jij gewoon geld kunt lenen wanneer jij dit nodig hebt! Krap bij kas zitten is dus verleden tijd. In dit artikel lees je alles wat je moet weten als je zonder inkomen een lening af wilt sluiten.

Geld lenen zonder inkomen aanvragen

Wanneer jij graag wat geld wilt lenen om rond te kunnen komen, gaat dat lastig als je geen baan hebt. Banken eisen vaak een loonstrookje of iets anders waarmee je aan kunt tonen dat jij een vast inkomen hebt. Als je dat niet kunt laten zien, word je negen van de tien keer geweigerd. Maar als jij echt krap bij kas zit moet je natuurlijk op een andere manier aan geld kunnen komen. Als je geen flinke spaarrekening achter de hand hebt, en niks kunt lenen van vrienden, moet er een andere manier zijn om geld te lenen. Daarom zijn de flitsleningen ontstaan! Een flitslening, ook wel een flitskrediet genoemd, is een online minilening die je afsluit bij een online aanbieder. Hierbij worden geen vragen gesteld, en je hoeft geen werk te hebben. Geld lenen zonder inkomen aanvragen wordt zo heel makkelijk!

Iedereen kan geld lenen zonder inkomen aanvragen

De online kredietverstrekkers werken onafhankelijk en bieden kleine leningen aan via internet. Het idee achter deze leningen is dat lenen voor iedereen mogelijk moet blijven. Ze geven mensen die zijn afgewezen bij de bank een tweede kans. Daarom zijn er weinig voorwaarden verbonden aan deze leningen. Je hoeft geen vaste baan te hebben, en er wordt geen BKR controle uitgevoerd. Door dit soort controles weg te laten besparen de leningaanbieders heel veel tijd. Er zijn twee eisen die ze wel stellen: Jij moet 21 jaar of ouder zijn als je wilt lenen, en je moet kunnen aantonen dat je een vast inkomen hebt. Dit hoeft dus geen werk te zijn, je vaste inkomen kan ook bestaan uit een uitkering. Dus, iedereen kan geld lenen zonder inkomen aanvragen! Dat jij geen werk hebt, hoeft er niet voor te zorgen dat je niet kunt lenen. Juist dan kan je immers wel wat extra’s gebruiken!

Welke bedragen geld lenen zonder inkomen aanvragen

Vraag jij je nu af welke bedragen geld lenen zonder inkomen aanvragen? Een flitskrediet wordt ook wel een minikrediet genoemd, dus de naam verraadt het al een beetje: het gaat hier niet om duizenden euro’s. Met een flitskrediet kun je bedragen tussen de 50 euro en de 1000 euro lenen. Dus wanneer jij voor 70 euro naar de kapper wilt kan dat gewoon. Maar 400 euro lenen om je huur mee te betalen, of 850 euro om al je schulden in een keer af te betalen kan ook! Jij bepaalt zelf waar je het geld voor gaat gebruiken, dit hoef je niet te verantwoorden. Je doet dus met je geld wat jij zelf wil. En als je meer dan 1000 euro nodig hebt, kun je altijd nog meerdere leningen tegelijk afsluiten! Let alleen wel op dat je het geld relatief snel weer moet kunnen terugbetalen. Een flitslening kan de ideale oplossing zijn, als je hier verstandig mee om kunt gaan!